• Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Maandelijks nieuwe items!
  • Boven €50 gratis verzending!

Boutique Eindhoven

Bent u op zoek naar een leuke boutique in Eindhoven? Dan raden we je aan om in plaats daarvan eens onze online boetiek te bezoeken. Wij zijn weliswaar in Eindhoven gevestigd, maar hebben geen fysieke winkel. Daardoor hebben we als boutique in Eindhoven onze focus liggen op het verzamelen en ontwerpen van onze unieke kleding, sieraden en woonaccessoires. 

Het ruime assortiment van onze online boutique in Eindhoven

Als online boetiek hebben we een zeer indrukwekkende collectie bij Studio Anero. Bekijk bijvoorbeeld eens onze prachtige sieraden. In onze webshop kun je onder andere armbanden, sieraden en kettingen bestellen. We bieden onder andere sieraden van zodiac signs en parels aan. Neem zeker ook eens de tijd om onze handmade collectie te bekijken. Dit zijn handgemaakte items van verschillende ateliers.

 

Als je onze veelzijdige collectie sieraden bekijkt, dan zou je bijna denken dat je met een sieraden winkel in Eindhoven te maken hebt. Daarnaast bieden we echter nog veel meer artikelen aan in onze webshop. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze collectie tassen. We bieden onder andere tote bags aan. Ook voor kleding ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij selecteren de artikelen voor in onze collectie zeer zorgvuldig

Onze collectie is zeer ruim, maar bij onze boutique in Eindhoven zijn we zeer zorgvuldig met het selecteren van artikelen voor in de webshop. Alle artikelen die je bij ons kunt bestellen zijn van hoge kwaliteit. Kijk je naar de uitstraling van bijvoorbeeld onze kleren of sieraden, dan zie je dat we de meest uiteenlopende artikelen in ons assortiment hebben opgenomen. De meeste sieraden zijn gold plated of stainless steel. We raden je daarom aan om er echt even voor te gaan zitten als je onze online boutique in Eindhoven bezoekt. Houd onze collectie ook goed in de gaten, want de collectie verandert maandelijks.

Bekijk ook eens onze woonaccessoires

In onze boetiek vind je prachtige sieraden en kleren. Daarnaast bieden we echter ook woonaccessoires aan, onder andere in de Japanse stijl. Wil je een warme sfeer in je woning creëren? Kijk dan ook eens naar onze kaarsen en accessoires van bamboo. We bieden veel decoratie voor het interieur van je woning aan.

 

Plaats je vandaag voor 15:00 uur een bestelling in onze webshop, dan zullen we de bestelde artikelen ook vandaag nog verzenden. Bestel je voor een bedrag ter waarde van minstens € 75, dan is de verzending bovendien ook nog eens gratis.

Sieraden winkel Eindhoven